Bjørvika Business Band arbeider hele tiden med utvikling av nye underholdningskonsepter og publikumsorientert låtmateriale spesialskrevet for besetningen. Underholdningskonseptene våre skiller oss fra tradisjonelle storband, både hva gjelder formidlingsevne og musikalsk innhold. På ni år har vi klart å bygge opp et repertoar og erfaring til å spille hva som helst – hvor som helst! 

”MAD MEN & The Sweet Swingin’ Ladies” – inspirert av TV-serien ”MAD MEN”

Med publikum i tidsriktige antrekk og nypussede sko vil 60-tallets livlige dansetrinn skape en uforglemmelig kveld!

”The Great Gatsby Show” – inspirert av filmen og boken “The Great Gatsby”

Alle som har sett filmen forstår hvordan en god fest skal være. Til utvikling av konseptet fikk vi blant annet støtte fra Det norske komponistfond til nyarrangering av moderne låter fra blant andre Rihanna og Beyoncé i 20-tallsdrakt.

“A Night to Kill For” – helaften på en hemmelig nattklubb inspirert av stemningen i Sin City-universet.

Med innslag fra blant annet R&B og rap inneholder konseptet en del låtmateriale som virkelig utfordrer oppfatningen av storbandmusikk. 

“Shake it Off”  – disko med vår egen vri – selvfølgelig!

Klassiske og moderne hits i skjønn forening. Opp med discokuler og glowsticks, så skal dere se at selv de mest traurige kontorrottene har noen speilinnøvde 70-talls-moves på lur.

“Christmas Actually” – Juleshowet vårt, som etter 3 år med utsolgt Victoria Nasjonal Jazzscene er blitt tradisjon.

Hva kan vel fungere bedre på julebordet enn låter fra den ultimate julefilmen, Love Actually, ispedd litt julejazz og en parade av guilty pleasures?

Vår visjon er at vi skal være “The Best Band in Business”, og i dette legger vi at vi skal være landets beste underholdningsstorband og en profesjonell samarbeidspartner for våre kunder. Vi håper vi får muligheten til å levere et forrykende show på festen deres!