«Storband i bryllupet – er ikke det litt voldsomt?». Nei, absolutt ikke. Hva løfter vel bryllupsfesten mer enn 20 heltente musikere som elsker å spille til fest? Er det en dag i livet dere ikke skal være redde for å spare på konfekten er det denne.

Vi har etterhvert spilt på de fleste av de mest populære bryllupslokasjonene i Oslo: Ekebergrestauranten, Soria Moria, Holmenkollen restaurant, Ingierstrand Bad, Østmarkseteren, Theatercafeen, Hotel Bristol, Stratos, Sporten, Grand Hotel, Roklubben, Frognerseteren, Hotel Continental, Solstua …og mange flere! Vi har altså fartstid fra flere titalls bryllup i Oslo, Akershus og omegn. Og selvsagt bistår vi med våre erfaringer i planleggingen. Bryllupsdagen skal bli akkurat så uforglemmelig som den burde være!

Nedenfor ser du hva noen av våre tidligere oppdragsgivere synes om oss. Hør også gjennom noen av konsertopptakene våre og gjør deg opp en mening selv. Skulle du like det du ser og hører er det bare å ta kontakt, så blir det storband i bryllupet ditt!

Storband i bryllupet Bjørvika Business Band

[testimonial_rotator id=»121″ shuffle=»true»]