Hva folk har sagt om oss

”Kjære fantastiske storband!!!! Er det mulig??!! Dere var med på å gjøre dagen vår helt perfekt. Nå er vi bare lykkelige... Vi vil bare få si TUSEN TAKK for en uforglemmelig opplevelse! Vi er så utrolig takknemlige. Og for en lett gjeng å jobbe med. Det var ikke mye som skulle til så hadde dere organisert hele kirkestuntet, anlegg til middagen, og ikke minst spillingen på Østmarkseteren. Helt strålende perfekt at dere snudde dere på en 5-øring og byttet lokalet mens middagen vår fløt ut... Gjestene våre har skrytt så mye av spillingen deres. Den satte prikken over i´en!”

Øyvind Rafto

”BBB spilte i bryllupet vårt den 2.6.2012 og det er en opplevelse ingen av oss, eller gjestene, noen gang kommer til å glemme. Fra første kontakt med BBB, første gang vi fikk høre dem på øving, og til de stod på scenen under bryllupet - tilfredsstilte BBB alle de ønsker og forventninger vi hadde i forkant. De skapte en stemning for oss på dansegulvet som vi nesten ikke hadde håpet på en gang! Under forberedelsene fikk vi komme med ønsker til sanger og BBB tok alle våre ønsker med et smil. Gjestene i bryllupet snakker fremdeles om hvor fantastisk bandet var og bilder fra dansegulvet med bandet på scenen sier mer enn tusen ord. Vi er utrolig takknemlige for at BBB var så profesjonelle både før, under og etter bryllupet - og tusen takk for at dere gjorde bryllupsfesten helt unik!”

Heidi og Johan Stokstad Tingulstad

”BBB skapte en fantastisk stemning i vårt bryllup, som ingen kan gjøre dem etter! Vi koste oss noe helt fantastisk! De skapte en utrolig stemning fra begynnelse til slutt, og var bryllupets store snakkis i ettertid. Vi fikk enormt mye skryt fra våre gjester både under festen og i ettertid. BBB fikk gammel og ung ( fra 5 til 86 år) til å svinge seg på dansegulvet, og det tok helt av om og om igjen med to utrolig gode vokalister og mange flotte solonummer fra musikantene. BBB hadde en veldig bra miks av låter og en spilleglede som gjorde festen helt unik. Flere av gjestene kommenterte at de håpet de selv fikk en anledning hvor de kunne leie inn bandet, og også de personalet på Soria Moria var "helt solgt", og ville ha kontaktinformasjon for å kunne tipse fremtidige gjester.”

Jannicke Falkenberg og Knut-Olav Folkestad

”Capgemini Norge hadde gleden av å oppleve Bjørvika Business Band under julebordet vårt i 2010. Storbandet gir dere en spesiell opplevelse mtp "trøkk" og en god kombinasjon av danselåter og ”lungne” låter. Anbefales på det sterkeste for de som ønsker en unik og morsom vri på sitt arrangement.”

Sophus Slaatta, Capgemini Norge

"Bjørvika Business Band løftet arrangementet til de store høyder. Flott låtvalg kombinert med full trøkk i blåserekka gjorde at dansegulvet var fullt hele kvelden. They really got the thing, they`ve got the swing."

Steinar Simonsen

"En stor takk til Bjørvika Business Band for deres innsats på BEKKs julebord på Plaza i 2011! Dere var profesjonelle i gjennomføringen fra A til Å, og leverte en opplevelse et julebord verdig. Det var trøkk gjennom hele konserten og bandet lyste av energi fra scenen, noe som smittet over på publikum som kastet seg velvillig ut i dansen :) Med andre ord kan vi virkelig anbefale storband generelt, og BBB spesielt, til staselige anledninger!"

Julebordskomiteen, BEKK

"Tusen takk til Bjørvika Business Band – dere satte definitivt prikken over i’en på vårt julebord! Fantastisk innsats og super stemning med live musikk fra dere! Alle gjestene var helt henrykket over deres meget stilfulle og profesjonelle innslag, det var virkelig fullt trøkk – til og med de som aldri danser svingte seg ut på dansegulvet!”

Julebordskomiteen, Corporate & Institutional Banking, Nordea

“Tusen takk for sist, og takk for at dere bidro til å gjøre kvelden helt super for oss! Jeg er imponert over deres innsats, det var helt utrolig god stemning!!! Helt supert på alle mulige måter! Håper ikke dere hadde alt for liten plass å spille på.. men personlig synes jeg lokale ift antall mennesker og dere som spilte i den ene enden av rommet gjorde at det ble en veldig hyggelig stemning. Det ble bra med folk på dansegulvet, og selv de som ALDRI danser var ute og svingte seg litt ;-) Vi visste at det kom til å bli bra, men at det skulle bli SÅ utrolig vellykket var kjempegøy! Vi har fått utallige hyggelige tilbakemeldinger på deres opptreden, gjestene synes det var helt supert. Hils så mye til alle i bandet og gi dem en STOR takk fra alle oss!! Vi håper også at vi kan bruke dere ved en senere anledning!”

Eva Knap